Direct contact: 073-611 23 56

Premie berekenen en afsluiten

Als onafhankelijk adviseur hebben wij de keuze uit vele verzekeringen. Niet alleen per aanbieder maar ook per verzekering. Om u persoonlijk te kunnen adviseren en op al uw vragen een antwoord te kunnen geven adviseren we u dan ook om een afspraak te maken. Dit kan bij ons op kantoor of bij u aan de keukentafel. Zo kunnen we aan de hand van uw wensen en uw budget de meest passende verzekering voor u regelen.

Staat in de verzekeringen hieronder de verzekering die u zoekt niet tussen of twijfelt u? Neem dan altijd even contact met ons op!

Kortlopende reisverzekering - Wonen & Welzijn Verzekeringen

Een heerlijk vooruitzicht: u gaat er even tussenuit. Met een kortlopende reisverzekering geniet u onbezorgd van uw vakantie. En u regelt het binnen 2 minuten, ook vlak voor uw vertrek. Wel zo gemakkelijk.

>>Sluit direct af!

Doorlopende reisverzekering - Wonen & Welzijn Verzekeringen

Trekt u er regelmatig op uit? Bijvoorbeeld voor een zomervakantie, een stedentrip, weekendje weg of wintersportvakantie? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk een goede reis- en annuleringsverzekering is!

>>Sluit direct af

Annuleringsverzekering - Wonen & Welzijn Verzekeringen

Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een kortlopende annuleringsverzekering  af te sluiten

>>Sluit direct af